POSTANITE DIO USPJEŠNOG

mojMarket TIMA

RADIMO ZAJEDNO

Uspjeh naše kompanije i dobri poslovni rezultati leže upravo u našim zaposlenima. Vodimo se idejom da su zaposleni snaga i pokretač svih naših sadašnjih i budućih uspjeha te da ulaganjem u razvoj zaposlenih doprinosimo i razvoju lokalne zajednice.

Vrednujemo indivudualna zalaganja, podržavamo timski rad i pružamo mogućnost konstantnog učenja i napredovanja. Nastojimo da našim zaposlenima pružimo sigurno i stabilno zaposlenje, kao i mogućnost za profesionalno i lično ostvarenje.

Unutar kompanije postoje različite mogućnosti za zaposlenje na operativnim i rukovodećim pozicijama u maloprodajnim objektima te u sektoru logistike. Svi uspješni kandidati prolaze kroz adekvatne programe obuke.

Vaše prijave za aktuelne konkurse ili standardnu prijavu za posao možete poslati poštom na adresu: Ivana Gorana Kovačića bb, Banjaluka, email-om na: ljudski.resursi@tropic.ba, doći lično u naše prostorije kako biste uzeli naš obrazac potencijalnih saradnika ili popuniti online prijavu.

mojMarket Ada

Uskoro otvaramo još jedan moderno opremljen market u BANJALUCI u naselju Ada. Namjeravamo da našim kupcima obezbjedimo sjajnu ponudu sa najsavremenijem konceptom odjela gotovih jela i pekarskih proizvoda. Tim povodom, tražimo nove energične saradnike, koji su spremni da rade u jedinstvenom, stimulativnom i prijatnom okruženju naših trgovina. Ako ste zainteresovani da nam se pridružite i imate iskustvo u maloprodaji

 

PRIJAVITE SE NA NAŠ K O N K U R S

Category Manager

Povećavamo broj članova našeg tima u BANJOJ LUCI.

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Prijava za posao

Ukoliko želite da postanete dio našeg uspješnog tima popunite obrazac za prijavu klikom na dugme “Prijavi se”

Nakon toga dobićete potvrdu da ste uspješno poslali Vašu prijavu. Vaše podatke sačuvaćemo u našoj bazi. Ukoliko u budućnosti budemo imali otvorenih konkursa, za koje Vaš profil bude odgovarajući, svakako ćemo Vas kontaktirati.

Hvala na interesovanju!