Trgovac i poslužilac na odjelu gotovih jela i delikatesa

ZA POSLUŽIOCE NA ODJELU GOTOVIH JELA (PEČENJARA) i ODJELU DELIKATESA

Potrebne kvalifikacije:

  • srednja stručna sprema
  • osnovne kulinarske sposobnosti (potrebne za odjel gotovih jela)
  • urednost i pedantnost u radu
  • izražena kreativnost
  • sposobnost za rad u timu i dinamičnom okruženju
  • preciznost, spretnost i brzinu u radu
  • osmijeh, ljubaznost i posvećenost kupcu
  • orijentisanost ka timu i izraženu fleksibilnost u radu
  • poželjno iskustvo na odjelu gotovih jela ili u ugostiteljstvu – restoranu/kuhinji (za odjel gotovih jela)
  • poželjno iskustvo u radu na bijelim linijama – delikates, mliječno, frižideri (za odjel delikatesa)

    Lični podaci









    Obrazovanje





    Označite vama odgovarajuće oblike poslovnog odnosa







    Vozačka dozvola





    Poznavanje rada na računaru





    Poznavanje stranih jezika




    Radno iskustvo

    Navedite radno iskustvo u proteklih pet godina počevši od posljednjeg na kojem ste radili.

















































    Popunjavanjem ovog obrasca ulazite u našu bazu potencijalnih saradnika. Nakon ukazane potrebe za poslovnim profilom poput Vašeg, pozvaćemo Vas na razgovor. Tropic svima nudi jednake mogućnosti. Vaša mogućnost za zaposlenje u ovoj kompaniji zavisi samo od Vaših kvalifikacija. Hvala Vam na popunjavanju ovog obrasca i na Vašem interesovanju za zajedničku saradnju.