Rukola salata sa dimljenom pastrmkom

Svježina rukole idealno se slaže sa dimljenom pastrmkom, stvarajući zdravu kombinaciju jedinstvenog ukusa koji će garantovano probuditi sva vaša čula.

Greenmix salata sa brusnicom

Ljubitelji salata uživaće u ovom miksu zdravih sastojaka, a posebnu aromu brusnice pozdravljamo sa jasnom porukom – osmijeh na lica, stiže brusnica!

Greenmix salata sa orasima

Rijetko ko će moći da odoli salati koja garantuje da nas unutar njene kutije čeka kombinacija koja se opisuje sa dvije riječi – hrskava svježina.

Ranch salata sa slaninom

Ljubitelji slanine znaju zašto biraju ovu salatu – tajna je u domaćem!

Ranch salata sa piletinom

Piletina je uvijek dobar izbor, pa ukoliko i ne možemo da se brzo opredjelimo, ona je spremna da nas sačeka poručujući nam – samo lagano!

Cezar salata sa piletinom

Veliki Julije Cezar jednom prilikom je rekao “Dođoh, vidjeh, osvojih”. Milenijumima kasnije, naša Cezar salata poručuje – kupih, probah, zavoljeh!

Beogradska pasta sa šunkom

Beograd je poznat kao grad u kome svako uživa, čak i prilikom najkraće posjete. Zato je ova pasta rođena za uživanje.

Francuska pasta sa pršutom

Francuzi su poznati romantici, a njihova kuhinja čuvena je u cijelom svijetu. Sasvim prirodno, Francuska pasta je romansa u svakom zalogaju.

Portugalska pasta sa piletinom

Kolijevka nježne Fado muzike, zemlja koja podstiče inspiraciju i budi ukuse, zaslužuje pastu koja je zavodnica dobrog ukusa.

Aroma di mare pasta sa tunom

Zahvaljujući tunjevini, ova salata donosi nam autentičan ukus mora, koji je najljepša tajna iz dubina.

Garden&Cheese pasta sa piletinom

Kada ne želimo da pretjeramo sa teškom hranom, zeleniš, sir i piletina, zadovoljiće svaki ukus jer su lagano dobra kombinacija.