Sponzorstva i donacije

Kompanija Tropic maloprodaja d.o.o. podstiče razvoj lokalnih zajednica širom naše zemlje pružajući podršku projektima i inicijativama koje za cilj imaju unapređenje kvaliteta života naših sugrađana i podizanja svijesti o važnim društvenim pitanjima.

Vjerujući da zajedno možemo stvoriti bolje uslove u oblastima koje imaju značajan uticaj na našu svakodnevnicu, pružamo aktivnu podršku projektima u sljedećim oblastima:

 • Promocija zdravih životnih navika
 • Kultura i umjetnost
 • Razvoj i obrazovanje mladih
 • Očuvanje životne sredine

Ukoliko imate prijedlog koji je u skladu sa navedenim smjernicama, možete nam ga uputiti putem obrasca u nastavku, kako bismo ga razmotrili i donijeli odluku o eventualnoj sponzorskoj ili donatorskoj podršci.

Na sve kompletne prijave koje zadovoljavaju opisane kriterijume odgovorićemo u roku od 20 radnih dana od datuma njihovog prijema.

  PODACI O ORGANIZACIJI / UDRUŽENJU

  Ovim putem napominjemo da kompanija Tropic maloprodaja d.o.o. ne razmatra individualne sponzorske i donatorske zahtjeve, već je fokusirana isključivo na unapređenje i razvijanje saradnje sa organizacijama čiji su ciljevi u funkciji podrške pojedincima i društvu u cjelini.  O PROJEKTU


  OČEKIVANA PODRŠKA


  PROMOCIJA PROJEKTA  Kompanija Tropic maloprodaja d.o.o. vodi računa o privatnosti podataka pruženih od strane korisnika sajta www.mojmarket.ba. Slanjem zahtjeva putem ovog web formulara smatra se da dajete saglasnost za prenošenje, pružanje i upotrebu dostavljenih informacija sa ciljem donošenja odluke o potencijalnom sponzorstvu ili donaciji. Vaše lične podatke poput imena i prezimena, e-mail adrese, adrese prebivališta i telefonskog broja koristićemo samo u svrhe donošenja odluke o vašem zahtjevu za sponzorstvo ili donaciju. Bilo koji drugi materijali i informacije koje učinite dostupnim putem našeg sajta, ne smatraju se povjerljivim i neće biti zaštićeni.


  U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća i nemogućnosti slanja zahtjeva putem online obrasca, podršku možete zatražiti i putem naše e-mail adrese: sponzorstva.donacije@tropic.ba