Politika privatnosti

www.mojmarket.ba

Politika privatnosti podataka opisuje kako mi tretiramo lične podatke dobijene od vas tokom posjete našem web sajtu. Cilj je da u svakom trenutku budete sigurni da se vaša privatnost poštuje, te da se prema vašim ličnim podacima odnosi sa naročitom pažnjom i da se vaši podaci niko neće odavati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama ili pravnim licima.
Naš web sajt ne prikuplja automatski vaše lične podatke kao što su: ime i prezime, broj telefona, IP ili e-mail adresa. Privatne podatke o vama prikupljamo isključivo ukoliko nam ih vi povjerite, registrujući se za prijem novosti putem newsletter formulara, popunjavanjem pristupnice za karticu Klub Osmijeha, slanjem upita za sponzorstva i donacije ili popunjavanjem formulara za otvorene pozicije.

ČUVANJE INFORMACIJA

Sve lične informacije prikupljene, napravljene, ili držane od strane ove prezentacije biće isključivo čuvane za potrebe komunikacije koja je i navedena u datim kontakt formama.

NEWSLETTER FORMULAR

E mail  adrese dobijene putem newsletter plagina koristiće se isključivo za promotivne svrhe – slanje novosti, aktuelnosti, informacija o akcijama i zanimljivosti putem newsletter aplikacije

ZAHTJEV ZA KARTICU KLUB OSMIJEHA

Podaci koji su došli do nas popunavanjem zahtjeva za karticu Kluba osmijeha mogu se isključivo obrađivati i čuvati u svrhu poslovanja karticom Klub osmijeha te koristiti  za obavještenje o promotivnim aktivnostima i dodatnim pogodnostima kupovine u okviru Tropic i mojMarket trgovina putem SMS poruka ili newslettera.

FORMULAR ZA SPONZORSTVA I DONACIJE

Naša kompanija vodi računa o privatnosti podataka pruženih od strane korisnika sajta www.tropic.ba. Slanjem zahtjeva putem ovog web formulara smatra se da dajete saglasnost za prenošenje, pružanje i upotrebu dostavljenih informacija sa ciljem donošenja odluke o potencijalnom sponzorstvu ili donaciji. Vaše lične podatke poput imena i prezimena, e-mail adrese, adrese prebivališta i telefonskog broja koristićemo samo u svrhe donošenja odluke o vašem zahtjevu za sponzorstvo ili donaciju. Bilo koji drugi materijali i informacije koje učinite dostupnim putem našeg sajta, ne smatraju se povjerljivim i neće biti zaštićeni.

ZAPOSLENJE –  FORMULAR ZA OTVORENE POZICIJE

Popunjavanjem ovog obrasca ulazite u našu bazu potencijalnih saradnika. Nakon ukazane potrebe za poslovnim profilom poput Vašeg, pozvaćemo Vas na razgovor. Tropic maloprodaja d.o.o.  svima nudi jednake mogućnosti. Vaša mogućnost za zaposlenje u ovoj kompaniji zavisi samo od Vaših kvalifikacija. Hvala Vam na popunjavanju ovog obrasca i na Vašem interesovanju za zajedničku saradnju.

GOOGLE ANALITIKA

Google analitika na sajtu www.tropic.ba se koristi kako bi se saznalo odakle pristižu posjete sajtu, koliko traju konverzije, koje stranice su najposjećenije ili manje posjećenje, koliko je broj impresija. Google analitiku nikada ne koristimo kako bismo skladištili informacije i podatke.

VAŠA ODOBRENJA I ZAHTJEVI VEZANI ZA POLITIKU PRIVATNOSTI PODATAKA

Pristupom i korišćenjem navedenih formulara na sajtu www.tropic.ba, pristajete na naša prikupljanja i korištenja vaših informacija kao što je opisano u ovoj Politici o privatnosti. Ukoliko se sa njom ne slažete u svakom trenutku možete se isključiti sa naše newsletter liste, obavjestiti nas da ne želite primati obavještenja putem emaila ili sms poruke o aktuelnostima iz Tropic i mojMarket trgovina, biti dio naše baze potencijalnih saradnika i naše službe će ispuniti vaše zahtjeve to jeste isključiti vas ili izbrisati iz navedenih baza ili vam u dostaviti potrebne podatke. Za sve detaljne informacije i upustva možete kontaktirati našu Besplatnu info liniju ili pisati na mail adresu….

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja u vezi ove Politike o privatnosti, možete nas kontaktirati putem putem maila info@tropic.ba.