02/19/2019

NAJBOLJI MEĐU NAMA – IZBOR ZA NAJBOLJE SPORTISTE GRADA BANJA LUKA

Čvrsto vjerujemo u to da podržavajući i promovišući pozitivne vrijednosti imamo priliku da zajedno rastemo i razvijamo se. Posebno posvećeni napretku mojMarket zajednice, kako u našem okruženju, tako i unutar kolektiva, iz dana u dan bilježimo pozitivne rezultate.

Karatista Pavle Dujaković, čiji su majka i brat dio velike mojMarket porodice, proglašen je sinoć za najperspektivnijeg sportistu grada Banja Luka. Već četiri godine sa ponosom pružamo podršku Pavlu i njegovoj porodici, za šta nam on uzvraća i više nego hvale vrijednim dostignućima. U 2018. godini Pavle je osvojio 20 medalja na raznim takmičenjima, od čega 12 zlatnih, šest srebrnih i dvije bronzane. Kadetski prvak RS, juniorski viceprvak Balkana, kadetski prvak Svjetske lige, učesnik jednog Svjetskog i dva Evropska prvenstva za kadete te proglašenje za najperspektivnijeg sportistu u RS za 2017. godinu samo su neki od Pavlovih uspjeha.

Sigurni smo da su dosadašnji uspjesi samo početak onoga što Pavla očekuje u budućnosti, a za šta je godinama ulagao trud i predano radio, uz podršku svoje porodice. Naš brend biće mu vjetar u leđa i aktivna podrška u promovisanju popularizacije sporta i zdravih životnih navika.