06/13/2016

mojMarket i Miligram u humanitarnoj akciji

POKLON PAKETI IZ MOJMARKET TRGOVINA I KONCERT MILIGRAMA ZA ŠTIĆENIKE DOMA RADA VRANJEŠEVIĆ

Danas, 13. juna 2016. smo zajedno sa grupom Miligram posjetili dom Rada Vranješević, uručili im poklon pakete nakon čega je Miligram održao mini koncert samo za štićenika doma.

 

Humanitarna akcija u okviru koje smo obezbijedili poklon pakete za štićenike doma Rada Vranješević organizovana je u želji da, uz zabavu koju je Miligram pripremio, obradujemo djecu iz doma poklon paketima sa svježim voćem, neophodnim prehrambenim namirnicama i sredstvima za higijenu. Zajedno sa članovima benda, danas smo u mojMarket trgovini na Trgu Krajine odabrali i pripremili potrebne namirnice, a od svojih kupaca smo dobili samo riječi podrške i lijepe želje, koje smo prenijeli svojim prijateljima u domu. Današnji događaj je pokazao da djeci malo treba da budu srećna, a mojMarket će nastaviti praksu pružanja pomoći djeci u okviru humanitarnih projekata koje sprovodimo u našoj Banjaluci

 

Ova akcija je samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti koje sprovodimo u Banjaluci. Kroz saradnju sa lokalnim udruženjima, organizacijama i pojedincima mojMarket u okviru svog društveno odgovornog poslovanja nastoji učestvovati u što većem broju projekata podrške i pomoći te na taj način dati svoj doprinos onima kojima je pomoć najviše potrebna.

 

U mojMarket trgovinama u toku je posebna akcija u kojoj kupci mogu dobiti karte za koncert Miligrama koji će se održati 25. juna na Gradskom stadionu Banja Luka.