05/09/2016

mojMarket oficijelni sponzor 2. banjalučkog polumaratona

Banjalučki polumaraton polako prerasta i regionalnu tradiciju, a mojMarket je i njegovom drugom izdanju bio oficijelni sponzor.

Podrškom ovoj velikoj manifestaciji, mojMarket, zajedno sa svojim kupcima, komšijama i sugrađanima, želio je dati doprinos promociji sporta i zdravog načina života u svom gradu.

Dok su se učesnici drugog banjalučkog polumaratona zagrijavali za veliku trku, tako smo se i mi pripremali da im 8. maja damo vjetar u leđa. Kao i uvijek, dajemo najbolje od nas tako da su odvažni trkači, ali i svi Banjalučani i gosti mogli da računaju na mnoštvo svježeg voća i povrća i bogate ponude zdrave prehrane u svim mojMarket trgovinama. Sa velikim zadovoljstvom smo dali podršku banjalučkom polumaratonu, a najveće zadovoljstvo predstavlja činjenica da smo imali i svoju predstavnicu koja je trčala polumaraton te svoje zaposlene koji su zajedno sa našim komšijama i kupcima učestvovali u štafetnoj i fun run trci. Ponosni smo što smo zajedno mogli učestvovati u ovoj našoj, banjalučkoj priči o zdravom životu i poslati svijetu jednu lijepu sliku o našem gradu”

U subotu, 7. maja od 19 časova, na Trgu Krajine, na svom izložbenom štandu u okviru sajma “Maraton Expo Banja Luka 2016” za učesnike polumaratona smo organizovali veliki Pasta Party, a svoje sugrađane smo obradovali brojnim promocijama i degustacijama kao i igraonicama za najmlađe. Svi posjetioci su pored tematske kartoline mogli da naprave i zabavne fotografije kao uspomenu na 2. banjalučki polumaraton. Zabava se nastavila na istom mjestu u nedelju, 8. maja uz zabavni program za najmlađe i druženje sa učesnicima polumaratona. Pobrinuli smo se da svi učesnici nakon utrke dobiju i porciju pravog banjalučkog ćevapa, jer kako se kaže: „Ako nisi probao banjalučki ćevap, nisi ni bio u Banjaluci”.

 

U ulozi oficijelnog sponzora, za učesnike smo obezbijedili zdrave obroke da im ne ne manjka hranljivih materija, ali se i pobrinuli da svi trkači osjete duh banjalučke tradicije. Idemo zajedno u banjalučku priču o zdravom životu!