05/29/2016

28. maja na Banj brdu – Domaći mojMarket uz banjalučke muzičare u srcu prirode

28. maja 2016. godine smo imali zadovoljstvo da budemo jedan od domaćina muzičko-sportskog događaja “Budi dio prirode-slušaj domaće” koji se održao Banj brdu.

Događaj koji promoviše domaću muzičku scenu kao i zdrav način života je podstakao brojne Banjalučane da rezervišu tu subotu za boravak u prirodi. MojMarket je i ovoga puta bio uz svoje sugrađane u maniru dobrog komšije i domaćina. Uz put do Banj brda šetači su dobili potrebnu dozu vitamina u svježim voćkicama na mojMarket okrepnim stanicama, a za one koji su poželjeli napraviti malu pauzu za odmor, najbolji komšija je angažovao masera koji im je pomogao da se relaksiraju i vrate osmijeh na lice. Druženje se nastavilo na Banj brdu gdje smo organizovali interaktivne sadržaje za najmlađe i posebna iznenađenja za sve posjetioce.

 

Radovali smo se ovom događaju koji je okupio veliki broj Banjalučana u okviru jedne pozitivne društveno odgovorne aktivnosti koja doprinosi unapređenju životne sredine, kulture i sporta našeg grada. Ovo je odličan spoj zabave i zdravog načina života, a mojMarket kao banjalučki brend je bio tu da se pobrine da naši sugrađani i učesnici ovog događaja dobiju potrebne količine svježeg voća i osvježenja.  MojMarket je komšijski uvijek uz svoje Banjalučane, tako smo i ovog puta organizovali i zabavne sadržaje za cijelu porodicu, za najmlađe step aerobik i igraonicu te brojna iznenađenja.

 

MojMarket aktivno podržava sve lokalne aktivnosti koje promovišu zdrav način života, a u svojim trgovinama svakodnevno u ponudi ima bogat izbor kvalitetnog voća i povrća, svježeg domaćeg mesa i odličan izbor iz programa zdrave hrane. Podrškom događaja „Budi dio prirode, slušaj domaće“, mojMarket zajedno sa organizatorima šalje snažnu poruku da svi treba da čuvamo prirodu, razvijamo lokalnu zajednicu, promovišemo zdrave stilove života i podržavamo domaću muzičku scenu. Živimo zdravo, budimo dio prirode!