DOBRODOŠLI U

KLUB OSMIJEHA

OPŠTE ODREDBE

  • Izdavalac kartice je Tropic maloprodaja d.o.o. Banja Luka koja zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, bez ograničenja i prethodne najave, promijeni pravila korišćenja kartice ili ukine karticu i članstvo u Klubu osmijeha. Karticu Klub osmijeha mogu dobiti sve punoljetne osobe koje popune pristupnicu. Kartica se izdaje besplatno.
  • Podaci korisnika navedeni u Pristupnici koriste se isključivo u svrhu informisanja korisnika o različitim akcijama kartice Klub osmijeha ili akcijama u Tropic/mojMarket trgovinama, i to samo onim korisnicima koji nisu naveli da ne žele da primaju te informacije. Lični podaci o korisnicima kartice Klub osmijeha se ne razmjenjuju sa drugim korisnicima, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.
  • Korisnici koji nisu koristili svoju karticu Klub osmijeha duže od 12 mjeseci mogu biti isključeni iz programa. Takvi korisnici se mogu naknadno ponovo uključiti u program Klub osmijeha bez ikakvih ograničenja ponovnom registacijom.
  • Tropic maloprodaja d.o.o. Banja Luka ne preuzima odgovornost za iskorišćene bodove na izgubljenim ili ukradenim karticama.
  • Dodatne informacije vezane za poslovanje kartice Klub osmijeha možete dobiti putem e-mail-a klub.osmijeha@tropic.ba ili pozivom na besplatnu info liniju 0800 50 243.

Osnovni pojmovi

Bonitetni sistem je sistem sakupljanja i korišćenja bodova sa karticom Klub osmijeha. Sakupljanje i korišćenje bodova moguće je u svim Tropic i mojMarket trgovinama..

Bonitetni period je period tokom kojeg se sakupljaju I troše bodovi sa kartice Klub osmijeha. Bonitetni period traje 6 mjeseci:

Od 01. februara do 31. jula i

Od 01. avgusta do 31. januara

Dodatna kartica – Svaki korisnik kartice Klub osmijeha može uz svoju osnovnu karticu vezati i dodatne kartice. Sakupljeni bodovi na svakoj kartici sabiraju se na jedan zajednički račun.

Sakupljanje bodova –bodovi se dodjeljuju prilikom svake kupovine veće od 7KM, u svim Tropic i mojMarket trgovinama, bez obzira na način plaćanja. Bodovi se ne dodjeljuju prilikom žiralnog plaćanja, korišćenjem bonitetnih bodova, kupovinom robe na rate, te kupovinom sljedećih proizvoda: cigareta, duvanskih proizvoda, novina, povratne ambalaže i elektronske dopune za mobilne telefone.

Realizacija bonitetnih bodova

Bodove iskoristite za plaćanje Vaše kupovine u svim Tropic i mojMarket trgovinama. Iskorišćavanje bodova moguće je isključivo po ponuđenim bonitetnim pragovima za realizaciju ostvarene uštede.

Bonitetna skala – Iznos uštede zavisi od broja sakupljenih bodova:

Broj skupljenih bodova Vrijednost uštede u KM
100 20 KM
250 60 KM
650 200 KM