Pišemo s ljubavlju

Mochi: Priča o najpopularnijem japanskom slatkišu

Da li ste probali mochi? Ove neodoljive mekane loptice od slatke riže već su oduševile pola svijeta.  Dolaze iz dalekog ...

KESTREL: Upoznajte vrhunske škotske lagere!

Da li ste znali da u našim marketima od sada možete pronaći višestruko nagrađivano pivo iz Škotske? Predstavljamo vam porodicu ...

Fine ideje za hrskave tartove od lisnatog tijesta

Ideja za druženja sa ukusnim zalogajima nikad nije dosta, i danas ćemo vam otkriti mali trik. Nije tajna da je ...

Rukola- svestrani dodatak i inspiracija u kuhinji

Osim što uvijek uljepšaju trpezu, listići rukole kriju specifičan ukus koji se savršeno dopunjuje sa najrazličitijim svježim i kuvanim namirnicama ...

Da li ste probali pohovanu fetu?

Pohovanje sira već odavno nije nepoznanica na našim trpezama. Vjerovatno ste već uživali u pohovanom kačkavalju, a da li ste ...

Kako pripremiti veggie burgere?

Prvo na šta pomislimo kada čujemo riječ burger obično bude sočna pljeskavica od junetine koja se topi pod nepcem. Ali, ...

Osvježavajuća voćna Caprese salata

Italijanska kuhinja je neprevaziđena u svojim kombinacijama svježih sastojaka čiji su ukusi uvijek u savršenoj harmoniji. Zato vjerujemo da ste ...

Al dente ili Al forno: Mali italijanski pasta rječnik

U svijetu italijanske tjestenine ukusi se prepliću u savršenoj harmoniji različitih oblika i tekstura. Ukoliko ste i vi jedan od ...

GAEA: Ukusi Grčke na vašoj trpezi

Sunčane padine grčkih polja kriju tajnu vrhunskog kvaliteta masline. Plodovi predanog rada i ljubavi, pažljivo su odabrani i ubrani u ...

Häagen-Dazs – oko svijeta iz srca Amerike

Uživanje na toplom ljetnjem suncu po pravilu predstavlja savršenu priliku da se zasladimo hladnim kremastim desertima. Tada osjetimo kako nas ...