02/Aug/2017

MIMA JE PONOVO U AKCIJI

Dragi moji,

Dok sam trepnula okom, prošlo je već nekoliko mjeseci od mog poslednjeg unosa na blog. Čisto da znate, ni u jednom trenutku nisam skrenula sa puta zdravog života i njegovanja dobrih navika. Ali, prije nago što vas upoznam sa temom ovog teksta, postaviću vam jednu malu zagonetku:

Šta je to, puna škola đaka niotkuda vrata?

Bravo lijepi moji, naravno da se radi o lubenici. Već vas vidim kako se pitate, zar ova naša Mima nije mogla nešto teže da smisli? Hajde da vas vidim sada, jer odmah slijedi još jedna:

Nešto lijepo treba da se desi, pogodi mi težinu i kući me ponesi.

Šta bi to moglo biti? Ne lomite glavu, jer vaša Mima je tu da vam otvori oči i upozna vas sa fenomenalnom aktivacijom kojom su naše drage komšije iz mojMarket trgovina riješile da obraduju sve Banjalučane. Do sada smo vježbali kondiciju, a sada je trenutak da napregnemo i vijuge. Svi koji 03.08. prošetaju do najbliže mojMarket trgovine, pokažu prstom jednu od najukusnijih lubenica u gradu i pogode njenu težinu – dobijaju istu na poklon!

I nemojte da se niste oprobali u ovome, jer je lubenica izuzetno zdrava. Njeno crveno i sočno meso, predstavlja pravi prirodni poklon našem organizmu, zato ju je veoma važno konzumirati u vrelim ljetnim danima. Osim što će ugasiti vašu žeđ, ona će pozitivno uticati i na naše varenje i održavanje optimalnog nivoa vode u organizmu.

Prema tome, nemojte da tražite izgovore već odmah krenite da vježbate pogađanje. Kada procjenite da ste spremni, pravac u mojMarket! Možet slobodno da kažete „Mima me je poslala“, a ako vas sreća posluži neću se ljutiti da svratim do vas, jer ovako ukusnih lubenica meni nikad nije dosta!

Do idućeg čitanja, voli vas vaša Mima!