12/May/2017

BILA BI ŠTETA DA NE PADNE ŠTAFETA

Dragi moji, evo da vam se javim sa sjajnim vijestima. Ako ste čitali kako sam odlučila da podvučem crtu i oprobam se u Fun Run trci na ovogodišnjem Banjalučkom polumaratonu, moram vam reći da su ciljevi znatno porasli.
Jer, zahvaljujući mojoj prvoj blog objavi, ja već imam toliko fanova da je Fun Run trka prestala da mi bude izazov. Dobro ste me razumjeli – idem po štafetu!
I odmah da bude jasno – svi vi koji mi pišete u inbox i tražite recept za jufku, nećete ga dobiti ako se i sami ne bacite u akciju i ne dođete na ovogodišnji polumaraton. Mima je morala dobro da se natrči u životu da bi ovakvu pitu pravila, a sada kada je trčanje konačno i zavoljela, ima želju da svoje iskustvo podijeli sa svima.
Neki su mi se javili da kažu kako me nema kraj Vrbasa pa su izrazili sumnju da Mima sve to izmišlja. E pa, nepovjerljivi moji, meni je kondicija toliko porasla da mi je i Banj brdo postalo malo!

Prije podne rekreiram se u prirodi, a pred spavanje sam redovna u parku Mladen Stojanović – jer nema smisla da ovako borbena žena ne posveti malo vremena mjestu na kome treniraju i naši najbolji sportisti.
Veoma je bitno da naglasim da su i komšije u mojMarket trgovini prepoznale moj potencijal pa me redovno snabdijevaju voćem i vodom kako bih istrajala u svojim naporima. E sad, da se odmah dogovorimo – pišite vi meni i dalje, a ako sve protekne kako treba i ako pristanete da trčite, Mima će vam u inbox poslati svoj čuveni recept.
I nema zabušavanja! Da bih znala da ste se pojavili na polumaratonu, obavezno okačite vašu sliku sa njega na Facebook i koristite hashtag #BezTrkeNemaJufke.
Toliko od mene. Budite dobri, a ja odoh na trening. Voli vas vaša Mima.